Over 

Meinselect

Over Meinselect

 

Al vanaf 2010 - het hoogtepunt van de crisis - durfde onderneemster Corinne Meinster het aan. Op eigen kracht begon ze voor zichzelf en startte een detacheringsbureau in een toen moeilijke markt: de bouw en vastgoed.

 

BOUWDETACHERING KAN VEEL BETER

Na haar studie is Corinne aan de slag gegaan bij een Architectenbureau. Vervolgens is ze als consultant in de personeelsbemiddeling gaan werken maar ze kwam al snel tot het besluit dat personeelsbemiddeling echt beter kan. Wat ik miste was: de juiste beloning, eerlijkheid en transparantie. Open kaart spelen is het begin van een goede relatie. Ik hou zelf ook niet van verrassingen achteraf. Uiteindelijk komt alles samen als ze in een moeilijke tijd besluit voor zichzelf te beginnen met Meinselect: een detacheringsbureau voor functies in de bouw en vastgoedsector.

 

DE BOUW IS VEEL OMVATTEND

De gepassioneerde Corinne: “Er gebeurt zoveel in de bouw. Ondanks dat het een niche is, is het toch veelomvattend. Je kan er alle kanten mee op: van het voortraject, dus ontwerpkant, tot en met de oplevering van een project. Daartussen valt van alles: architectenbureaus, projectontwikkelaars hoofd- en onderaannemers en toeleveranciers.

  

ONDERSCHEIDENDE DIENSTVERLENING

Meinselect denkt met jou mee en begrijpt dat bemiddeling van gespecialiseerd personeel geen 'invuloefening' is. Het vinden van de juiste kandidaat is een heel bewust en verantwoordelijk proces. Wij besteden veel tijd en energie in het echt leren kennen van onze opdrachtgever en kandidaat. Alleen zo kunnen wij een goede match maken tussen ideale kandidaten en jobs in de bouw. Wij zijn een zelfstandig bedrijf met korte lijnen en houden zo goede verbinding met het werkveld. 

Van tekenaar tot uitvoerder, of van BIM-modelleur tot projectleider. Elke dag brengt nieuwe gesprekken en nieuwe inspiratie. Dat houdt ons alert en in beweging. Inmiddels 9 jaar ondersteunt Meinselect de bouwsector door het leveren van de juiste kandidaten. Wij zetten graag dat stapje extra met gedrevenheid en passie voor ons vak.

 

BEN JE OP ZOEK NAAR WERK IN DE BOUW OF VASTGOEDSECTOR?

Meinselect heeft een groot netwerk in de bouw en vastgoedsector. Voor onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar gespecialiseerde medewerkers. Denk daarbij aan functies als projectleider, calculator, tekenaar, werkvoorbereider of bouwkundig inspecteur.  Kom gerust een keer met ons praten als je toe bent aan een nieuwe werkuitdaging. 

MEINSELECT DENKT MET JE MEE!


 

corinne meinster 2017

 

Corinne Meinster

Na jarenlange ervaring in de personeelsbemiddeling besloot Corinne in 2010 dat personeelsbemiddeling in de bouw en vastgoed, echt beter kan.

 

"Wat ik belangrijk vind; de juiste beloning, eerlijkheid en transparantie. Openkaart spelen is het begin van een goede relatie. Ik hou zelf ook niet van verrassingen achteraf. 

 

Ik ga zo onbevangen mogelijk in gesprek met zowel de kandidaat als opdrachtgever. Bij mij gaat het niet om wat ik van tevoren lees, maar meer om hoe ons contact verloopt. En de klik? Die volgt dan vanzelf.


Wat mij een goed gevoel geeft is wanneer iemand uitspreekt dat we echt de juiste match weten te maken. Dat vind ik belangrijker dan het versturen van een factuur."  

liane henkes 2017

 

Liane Henkes 

Heeft jarenlange ervaring in de bouwsector als secretaresse. Als pietje precies kan Liane haar kennis goed kwijt in de rol als officemanager binnen Meinselect.


"Alles wat ik in mijn hoofd heb, dat wil ik precies zo gedaan hebben. De bouw is een hele praktische en directe wereld, je weet meteen wat je aan elkaar hebt. Dat maakt het prettig om daar in te werken.

 

Zeker nu de bouw aantrekt moeten we allemaal ons beste beentje voor zetten. Ik vind het belangrijk dat iedereen met wie ik werk tevreden is. En dat mensen je waarderen voor wat je doet."

Corinne Meinster

Telefoon: 076-5143600

E-mail: corinne@meinselect.nl

Liane Henkes

Telefoon: 076-5143600

E-mail: liane@meinselect.nl

Meinselect B.V.