Meinselect

Jouw match voor

bouw en vastgoed!

Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in
Invalid Input
Invalid Input

Vacature bouwkundig adviseur

Bent u een Bouwkundig Adviseur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heeft u ervaring in de bouw en wilt u gaan starten als adviseur in de bouw en zoekt u dat bedrijf dat u een kans wil geven als starter? Bij Meinselect zitten we klaar om u hiermee verder te helpen. We hebben een groot aantal vacatures klaarstaan voor enthousiaste Bouwkundige Adviseurs die ook een verschil willen maken bij alle projecten waar ze aan werken. Bent u iemand met een bouwkunde, milieu- of technische achtergrond? Wij hebben diverse vacatures openstaan in verschillende disciplines. Wellicht staat daar ook uw nieuwe uitdaging tussen.

 

Vacatures bouwkundig adviseur

Bouwkundig adviseur is een algemene benaming voor vaklieden die beschikken over een brede kennis van bouwkunde. Een bouwkundig advies kan over het algemeen veel onzekerheden weghalen bij het aankopen van een pand, of advies geven bij een renovatie. Over het algemeen zal een bouwkundig adviseur ingeschakeld worden als mensen een bouwtechnisch keuringsrapport verlangen. Binnen een bouwtechnisch keuringsrapport worden door bouwkundig adviseurs alle belangrijke punten opgenomen die een pand aangaan. Bouwkundige adviseuren kunnen ook ingeschakeld worden door een V.V.E (vereniging van eigenaren). In dat geval is er meestal behoefte aan extra duidelijkheid met betrekking tot groot onderhoud. Over het algemeen is het zo dat binnen een bouwtechnisch keuringsrapport niet alleen omschreven wordt wat er allemaal mis is met een pand, omdat ook toekomstige aandachtspunten opgenomen kunnen worden zoals onderhoud. Een bouwtechnisch keuringsrapport is bedoeld om duidelijkheid te geven met betrekking tot de staat van een pand en de te verwachte toekomstige kosten. Het beroep moet verder vrij algemeen gezien worden, omdat een adviseur in de bouwkunde ook weer gespecialiseerd kan zijn binnen bepaalde onderdelen van de bouwkunde. Met de juiste onderzoeksmethode probeert u  de informatie te achterhalen die nodig is om voor elk vraagstuk tot een gedegen advies te komen.

Het is niet zo dat een Bouwkundig Adviseur alleen gespecialiseerd is in het ontdekken van mogelijke verborgen gebreken. Een adviseur in de bouwkunde kan mensen ook helpen met advieswerkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het geven van advies over geluidsmaatregelen, milieukundige vraagstukken of isolatie vraagstukken. Ook als een woning van binnen en buiten gerenoveerd moet worden kan een bouwkundig advies helpen door middel van het maken van een kostenberekening. 

 

VACATURES BOUWKUNDIG ADVISEUR VINDEN

Als Bouwkundig Adviseur is het belangrijk dat u een bouwkundige achtergrond heeft. Veel Bouwkundigen zijn gespecialiseerd in een bepaald gebied. Een Bouwkundig Adviseur wordt soms ook een Adviseur Bouwkunde genoemd. Heeft u ervaring als Bouwkundig Adviseur dan komen wij graag in contact met u om de mogelijkheden te bespreken bij een van onze opdrachtgevers.

We hebben vele contacten in de bouwwereld, waardoor we ook altijd een groot aantal verschillende vacatures online hebben staan. Meer weten? Wij zitten altijd voor u klaar, of bekijk eens de vacatures die we op onze site hebben staan. Heeft u zichzelf al ingeschreven voor onze wekelijkse nieuwsbrief? Op die manier vindt u iedere week de laatste beschikbare vacatures in uw mailbox.

 

 

In the picture

 

Geregeld staat een Meinselect opdrachtgever in the picture. 

In de vorm van een wervend artikel staat uw bedrijf centraal. Een mooie kans om uw werkwijze, projecten en vacatures te promoten. Wij delen het artikel op onze website, in onze nieuwsbrief en via onze social media kanalen. Zo proberen we nog betere kandidaten voor u te werven. Uiteraard kunt u het portret ook voor de pr-doeleinden van het bedrijf gebruiken. Win-win! 

 

Hoe werkt het? 

Onze reporter FemfaTAAL neemt contact met u op voor een telefonisch of live interview.

Daarna schrijft zij een kort en krachtig artikel. Alles gaat in goed overleg, zoals u van Meinselect gewend bent. 

Wilt u ook met uw bedrijf in the picture? Neem contact met ons op.

 

Nieuwsbrief 26 juni 2019

Zoals jullie van ons gewend zijn hierbij onze nieuwsbrief met daarin een artikel over werken bij warm weer en een artikel over een gratis MyDrives-analayse. Daarnaast natuurlijk onze TOP-vacature en de laatste (exclusieve) vacatures die we speciaal voor jou hebben geselecteerd. Wij willen jou graag helpen om die nieuwe uitdaging binnen de bouw- of vastgoedsector te vinden. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke kennismaking! 

Zelf niet op zoek naar een baan, help ons dan met het vinden van professionals voor onze vacatures. Breng jij ons in contact met iemand die aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers, dan ontvang jij van ons een luxe diner bon voor twee!

Bel direct: 076 - 5143600  of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Nieuwsbrief 25 juni 2019

In deze nieuwsbrief een artikel over werken bij warm weer, een artikel over de vraag naar uitvoerders en natuurlijk ook onze "topper" van de week en nog veel meer beschikbare bouw- en vastgoed professionals. 

Bent u enthousiast over een kandidaat en wilt u hier meer over weten, dan gaan wij altijd eerst in contact met de betreffende persoon. Bij wederzijds interesse ontvangt u uiteraard een uitgebreid profiel.

Lees snel verder en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Bel ons op nummer: 076 - 5143600 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bouwvacatures omgeving Breda 

 
Bouwvacatures omgeving BredaBij Meinselect ben je aan het juiste adres voor passende bouwvacatures in de omgeving Breda. Op onze website vind je verschillende vacatures. Maar, ook als je liever een open sollicitatie wilt doen ben je bij Meinselect van harte welkom. Bij Meinselect zijn we geïnteresseerd in jouw persoonlijke wensen. Graag horen we wat jou geschikt maakt voor een bepaalde baan of project. 
 
Samen met jou kijken we naar de volgende stap in je carrière. We nodigen je dan ook graag uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens deze ontmoeting krijgen we meer inzicht in welke projecten of lange termijn functies het beste bij je passen. Natuurlijk kun je zelf je interesse in een bepaalde vacature uitspreken. Doordat we onze opdrachtgevers goed kennen, weten we ook waar zij naar op zoek zijn. 
 
Een vacature bij een bouwbedrijf met uitzicht op een vaste aanstelling is bij Meinselect ook een mogelijkheid. Je kunt via ons ervaring opdoen in het vak en uiteindelijk overgenomen worden door een bedrijf als vaste medewerker. Zo heb je altijd een prachtig uitzicht op het verloop van je carrière en kun je genieten van de beste ondersteuning. Als je op zoek bent naar bouwvacatures omgeving Breda, staat Meinselect graag voor je klaar. 
 

Flexibele bouwvacatures bij Meinselect in Breda 

 
Bij Meinselect hebben we altijd de beschikking over verschillende soorten bouwvacatures. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je op zoek bent naar een leidinggevende functie bij grote bouwprojecten, of dat jouw specialisme zich bevindt op het gebied van de calculaties voor een bouwproject. Daarnaast heeft Meinselect ook diverse bouwvacatures beschikbaar op kantoor, of diverse andere projecten
 
Bij detacheringsbureau Meinselect hebben we voor iedereen een gepaste bouwvacatures in de omgeving Breda beschikbaar. Samen met ons geef je een nieuwe wending aan je carrière. Ook als je gespecialiseerd bent in een bepaald vakgebied horen we dat graag. Onze opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar die nieuwe talenten die inzetbaar zijn voor een specifiek project. Het is voor ons een uitdaging om de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever te kunnen koppelen. 
 
Dat geeft ons niet alleen voldoening, maar zorgt zeker voor mooie uitzichten voor jou. Zo komen jouw unieke kwaliteiten en talenten het meest tot zijn recht. Neem voor meer informatie over bouwvacatures in Breda vrijblijvend contact op met detacheringsbureau Meinselect. Direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek is natuurlijk ook mogelijk.

 

Neem contact op

Elke woensdag de laatste vacatures in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.